Norges Kartinstitutt kontakt

Norges Kartinstitutt har til formål å sikre en behagelig, sikker og ikke minst spennende reise for alle reisende i Norge: privatpersoner, næringsdrivende og turister. De har utviklet den online kartportalen norskekart.no og vedlikeholder den med oppdaterte kart, nye tiltak og nyttige informasjoner. Kartene hjelper deg til å navigere trygt på veien og identifisere relevante interessepunkter. Norges Kartinstitutt legger stor vekt på brukervennlighet og integrerte løsninger som er enkle og effektive å bruke. Derfor kan du selvfølgelig også alltid kontakte de via deres nettside dersom du har noen spørsmål, vil gi feedback, eller hvis du har forespørsler til deres tjenester og produkter.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *